skip to Main Content
Kasper Rander og Claus Rickers

Kasper Rander, journalist (DJ) og lærer • Claus Rickers, journalist og lærer.

Communiko er et to-mands produktionsselskab, som udgøres af Kasper Rander og Claus Rickers.

Vi laver meningsfuldt indhold til Internet, TV, radio, digitale og trykte medier mv.
Vi arbejder intensivt og målrettet med vores opgaver, og har en tilgang til stoffet, der er præget af fleksibilitet, uhøjtidelighed, imødekommenhed og ikke mindst opfindsomhed.

Vores styrke er formidling, da vi begge har uddannelser som både journalist og lærer, og opgaver der involverer læring eller undervisning har vores særlige interesse.

Claus er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen (2001) og uddannet lærer (1995). Til daglig arbejder Claus som freelance journalist.
Mail til Claus på: claus(at)communiko.dk

Kasper er uddannet journalist (2010), lærer (1996), og har desuden læst Film- og TV- Kundskab som sidefag på Jysk Åbent Universitet.
Kasper arbejder til dagligt med at udvikle undervisningsmateriale med fokus på teknologi indenfor de naturvidenskabelige fagområder.
Mail til Kasper på: kasper(at)communiko.dk

Mangler du digitalt undervisningsmateriale, en hjemmeside, – eller har du en god historie eller andre gode ideer – så kontakt os.


Hvorfor “Communiko”?

Descartes sagde “Cogito, ergo sum” (Jeg tænker, altså er jeg) og mente med det, at fordi han tænkte, kunne han være sikker på, at han var til.
Men dybest set kunne han kun være sikker på, at han selv var til, og det var måske ikke en speciel interessant verden at være til i…

Skal vi være sikre på, at vi er her – og at vi ikke er helt alene om det – skal vi interagere med andre.
Derfor har vi omskrevet Descartes’ sætning til Communiko, ergo sum (Jeg kommunikerer, altså er jeg)*, fordi vi mener, at kommunikation er forudsætningen for, at vi har en verden at være til i.

Kommunikation og formidling er vores ét og alt. Skal du have noget ud i verden, så tag fat i os.


* Det er nok ikke helt korrekt latin, men til gengæld matcher sætningen fint vores logo.

Back To Top